Dinsdag, 16 juli 2019

Lid worden (tekst)

Lid worden


Samen staan we sterk; word lid van de NVP

Belangenbehartiging Pluimveehouders is anno nu waarschijnlijk belangrijker dan ooit te voren

Sinds het opheffen van het Ministerie van Landbouw in 2010 en het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) per 1 januari 2015, is de sector, meer dan ooit, zelf aan zet. Belangenbehartiging voor een vitale pluimveehouderij, nu en in de toekomst, is daarom mogelijk nog nooit eerder zo belangrijk geweest. Kennis en kunde, ook bij onze Landelijke politici van landbouw en veehouderij is beperkt en zal naar verwachting nog verder afnemen.

Een sterke vereniging van pluimveehouders is belangrijk omdat hoe meer pluimveehouders zich verenigen, hoe sterker het geluid vanuit een belangenorganisatie en hoe meer de sector serieus zal worden genomen. Word lid of overtuig een collega pluimveehouder van het belang van gezamenlijke belangenbehartiging.

Als NVP werken we 'lean & mean', maar zonder voldoende ledencontributies kunnen wij de kosten van onze efficiƫnte organisatie niet dragen. De tarieven vindt u in contributietarieven en de voorwaarden verbonden aan een lidmaatschap van de NVP op Algemene voorwaarden lidmaatschap NVP.pdf