Donderdag, 18 januari 2018

Dossiers

Dossiers: Overig


Lees meer

Computerstoring bij aanmelding nieuw lid

Computerstoring bij aanmelding nieuw lid

In de afgelopen weken heeft aanmelding als nieuw lid van de NVP niet goed gewerkt door technische problemen. De aanmeldgegevens zijn dan ook niet bij de ledenadministratie binnen gekomen. Zou u dit alsnog willen doen?


Lees meer

Notitie stand van zaken fipronil incident d.d. 28-7-2017

NVP, LTO/NOP en COBK hebben zojuist aan alle IKB-ei deelnemers een notitie laten verzenden (via OVONED) om de informatie te inmiddels beschikbaar is, de afspraken die zijn gemaakt en vragen die nog uitstaan met pluimveehouders te delen. De notitie wordt ook doorgestuurd naar opfokbedrijven en vermeerderaars. Deze notitie 'informatie fipronil' is informatief van aard en bedoeld omdat de behoefte aan duidelijke informatie groot is, maar de beschikbaarheid daarvan nog niet gestroomlijnd verloopt. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden. Alle gedupeerden wensen we veel sterkte in deze spannende en onzekere tijd.


Lees meer

Fipronil houdt pluimveehouders in de greep.

De NVWA heeft vandaag enkele tientallen legpluimveebedrijven preventief geblokkeerd omdat zij mogelijk met DEGA 16 (vermengd met fipronil) bloedluisbestrijding hebben laten uitvoeren.


Lees meer

Manifest Gezonde Leefomgeving Foodvalley

Manifest Gezonde Leefomgeving Foodvalley

Manifest Gezonde Leefomgeving Veehouderij regio FoodValley een feit!


Lees meer

Vacature Secretaris NVP

Jan Brok zal na 13 jaar secretaris van de NVP te zijn geweest, bij de Algemene Leden Vergadering (ALV) in 2017 niet herkiesbaar zijn in deze functie. Jan zet zich nog steeds met groot enthousiasme en veel tijd in voor goede belangenbehartiging voor Nederlandse pluimveehouders. Hij zal dit blijven doen totdat een nieuwe secretaris is geselecteerd, gekozen en ingewerkt.