Woensdag, 16 augustus 2017

Adverteerders


Adverteerders en donateurs

De NVP heeft naast leden ook de steun van de volgende adverteerders en donateurs:

Lees meer...


Pluimveeservice Kievits

Pluimveeservice Kievits is een IKB erkend bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontsmetten van pluimveestallen en is werkzaam in zowel Nederland als Duitsland.

Lees meer...


Pluimveehouders

Leden van de NVP kunnen rekenen op de vereniging voor collectieve belangenbehartiging, maar ook visievorming voor een vitale toekomst voor de primaire pluimveehouderij.

Lees meer...


ForFarmers

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,9 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is zij marktleider in Europa. Naast diervoeders voor de rundvee-, varkens-, pluimvee- en paardensector levert ForFarmers handelsproducten voor akker- en weidebouw en biedt klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling.

Lees meer...


Haanstra b.v.

Het bedrijf Haanstra is opgericht in 1947 door Jan Haanstra sr. Het bedrijf is in 1978 overgenomen door Henk Haanstra waarna de zaak is gegroeid met steeds meer de nadruk op export van broedeieren en de handel en export van eendagskuikens. In 2007 is Chris Braakman mede-eigenaar van Haanstra B.V. geworden.

Lees meer...


Tijs de Koning

Familie de Koning zit van oudsher al in de handel van slachtkippen en kalveren.

Lees meer...


Precia-molen

Het verhaal van PRECIA-MOLEN begint met een gedreven mens: Jean Escharavil. Hij richtte het bedrijf in 1951 op en wijdde zijn ziel en zaligheid, energie en ondernemersgeest aan de ontwikkeling van zijn jonge bedrijf, PRECIA.

Lees meer...


Jansen Poultry Equipment

Jansen Poultry Equipment is in 1986 door de heer A.H. Jansen opgericht voor de ontwikkeling en productie van de eerste automatische legnesten. Door kennis van techniek en pluimvee wist meneer Jansen het meest gewaardeerde legnest te ontwikkelen. Tegenwoordig levert het bedrijf een groot assortiment pluimveesystemen en is het uitgegroeid tot een florerend internationaal bedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland.

Lees meer...


Coöperatie ABZ Diervoeding U.A.

    Lees meer...


T. van Gent

Van Gent fabriceert en verkoopt al meer dan 40 jaar legnesten en lattenroosters voor de pluimveesector.

Lees meer...


Probroed & Sloot

Probroed & Sloot is een onafhankelijke broederijonderneming in de vleespluimveeketen in Nederland, Duitsland en België. We leveren kuikens die uitblinken in vitaliteit en rendement voor de vleeskuikenhouder. We zijn innovatief en werken we gericht samen met onze partners in de keten.

Lees meer...


De Heus Veevoeders BV

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie.

Lees meer...


Remkes

Pluimveeslachterij G.P. Remkes B.V. streeft naar verdere integratie en controle op haar toeleveranciers. Deze aanpak draagt direct bij aan de verbetering van de vleeskwaliteit en het rendement.

Lees meer...


Gecombineerde Pluimvee Slachterijen

De 'GPS' te Nunspeet bestaat al ruim 40 jaar en is een middelgrote pluimvee slachterij. De 'GPS' staat als slachterij op de derde plaats in Nederland. Qua productie op een locatie is het de grootste van de Benelux.

Lees meer...


Esbro

Esbro is een familiebedrijf met een lange historie in de Nederlandse pluimvee-industrie. Aan het roer staat Joop Eskes. De onderneming heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is bijvoorbeeld deelnemer in het ‘Bewust en Lekker’-project met extra aandacht voor dierenwelzijn. Ook let zij goed op de omgevingseffecten. Een veelvoorkomend probleem bij slachterijen is de geuroverlast voor omwonenden. Door de modernste luchtwassers blijft bij Esbro de geuroverlast tot een minimum beperkt.

Lees meer...


Opfokorganisatie Pluimvee Maatman

Maatman levert vooral jonge hennen voor de professionele legsector in Nederland, België en Duitsland, maar heeft ook een regionale functie in de groothandel van eieren. Daarnaast kunt u in onze winkel terecht voor hobbykippen en eieren.

Lees meer...